Equi-Day

4 mei jongstleden was het zover. Equi-Performance was tijdens de Equi-Day aanwezig met een stand en demonstratie over het ‘Opleiden van het jonge paard’. Geen spectaculaire demonstratie, maar een interessante demonstratie voor mensen die binnenkort een eigen paard of pony willen gaan beleren of mensen die interesse hebben in ons bedrijf. Tijdens deze demonstratie gaven wij een kleine impressie van hoe wij thuis te werk gaan met jonge paarden en pony’s en of dieren met een gedragsprobleem. Samen met Eva Tonke van Zweden, gaven wij een uitleg over hoe paarden leren, hoe je om gaat met gedrag en verschillende leerstijlen.

De paarden die wij hiervoor hadden meegebracht waren S.E.C. Unomana, een van onze les- en wedstrijdpaarden en tevens ex-correctiepaard en Frodo, een trainingspaard die bij ons zowel de peuter- als kleuterklas heeft doorlopen. Beide paarden deden het erg goed die dag.

Ook onze stand werd goed bezocht. Samen met Jolanda van der Meer van  (tevens onze webdesigner en huisfotografe) en Fayrouz van der Weit (onze paardensportmasseur) hadden wij een stand en de aanloop hier was goed.

Al met al een leuke, maar vermoeiende dag!

Comments are closed.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera