Wederom een succesvol weekend!

 

Afgelopen vrijdag mochten zowel Elise en Absolutely Fabulous, alsmede 1 van haar leerlingen van start op het outdoor concours in Starnmeer. Absolutely Fabulous  greep wederom naar de winst en mocht weer met een oranje rozet en 2 winstpunten naar huis. Ook haar pupil presteerde succesvol en mocht een 2e plaats en een winstpunt in ontvangt nemen!

Ook op zondag 23 juni liet zij zien dat zij haar winstreeks nog niet had beeindigd en mocht wederom een oranje lint en de bijbehorende winstpunten in ontvangst nemen. Omdat zij zo hard gaat blijft zij in ieder geval tot en met de kringkampioenschappen op 7 juli thuis en zullen wij haar vanaf nu met name thuis verder trainen voor de Mac Rider Cup en haar op het juiste niveau brengen voor de hogere klassen.

Ook Donnatella van de Winddoëk mocht zondag van start met Merle de Jong in de dressuur en wist eveneens een oranje lint en winstpunten op naam te zetten. Kortom, wederom een zeer goed weekend achter de rug!

Comments are closed.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera