Ze zijn binnen! De KNHS diploma’s van de Instructeurs-opleidingen niveau 3 Dressuur én Allround (springen)

Na een enorm pechjaar (gebroken enkel, gescheurde enkelbanden, slijmbeursonsteking, gebroken sleutelbeen en ga zo nog maar even door) zijn ze in the pocket! De diplomas tot instructeur niveau 3 in beide (!) disciplines.

Best een prestatie, uitgaande van het feit dat Elise van de 20 weken dat de opleiding duurt, bijna de helft van de tijd met haar voet ingetaped heeft gezeten en zelfs op krukken in Ermelo moest rondstrompelen na een vervelende enkelbreuk te hebben opgelopen tijdens het hardlopen.

Wij zijn dan ook enorm blij met deze prestatie en hopen volgend jaar, met wat minder pech onderweg, de diploma’s voor niveau 4 binnen te kunnen slepen!

En voor nu? Voor nu zijn wij gewoon heel blij!

1045064_485348434878504_1897704653_n-225x300

Comments are closed.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera