Goede wedstrijdprestaties weer afgelopen weekend!

Afgelopen weekend (06/07-07-2013) stond in het teken van de Kringkampioenschappen!

Op zaterdag reed Merle de Jong met Donnatella van de Winddoëk, die bij ons in training staat, 2 mooie proeven in de klasse B dressuur en verdiende hiermee een 2e plaats in het klassement en ontving hierbij een doorverwijzing naar de regiokampioenschappen in Hoofddorp in het tweede weekend van augustus! Helaas is Merle tijdens de regiokampioenschappen met vakantie en zal zij dus niet schitteren op het kampioenschap, maar evengoed zijn wij blij met haar resultaten en zal zij binnenkort debuteren in de klasse L!

Ook een van onze leerlingen, Arie Lambalk, wist in de klasse L-C een reservekampioenschap op naam te zetten en ook hij kreeg de doorverwijzing naar de regiokampioenschappen in Hoofddorp!

Elise reed had op zondag een drukke dag. Zij reed in de ochtend met Absolutely Fabulous in de klasse M2 dressuur en kreeg eveneens een doorverwijzing naar de regiokampioenschappen. Vervolgens reed zij met Berlady een wat onstuimige eerste rit in de klasse L springen, maar vervolgens herpakte zij zich zelf en reed een prachtige 2e rit, met helaas een pechbalkje. Ook Berlady zal op de regiokampioenschappen te zien zijn!

Na Berlady, zadelde Elise S.E.C. Unomana en reed zij met het viertal van rijvereniging Amethyst (Wijdewormer) in de klasse M van de afdelingsdressuur en ook hiermee kwalificeerde zij zich voor de regiokampioenschappen, waar Unomana ook tevens in het L springen mee zal lopen.

Terwijl Elise in Bergen streed om de eer, mocht Tirsa Hoek met Donnatella van de Winddoëk (jawel, dezelfde als waar Merle de dag daarvoor in de dressuur mee reed) aan start in de klasse L springen op de kringkampioenschappen te Basingerhorn. Tirsa zette 2 mooie foutloze ritten op naam en won haar rubriek en daarbij een prachtige deken! Helaas valt Tirsa niet onder de betreffende ring, dus een kringkampioenschap ging haar aan de neus voorbij.
Wel zal zij met deze zelfde Donnatella tijdens de regiokampioenschappen aan start komen in de klasse M springen aangezien Tirsa inmiddels de punten bij elkaar gesprongen heeft voor de hogere klasse.

Comments are closed.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera