Horse Event 2013

5764447_orig-300x289

Wat een enorm succes was de demonstratie ‘Dameszadel rijden’ die wij gaven tijdens het Horse Event 2013. Vanuit het paardenforum bokt.nl zijn wij benaderd om deel te nemen en zodoende hebben wij hier onze bijdrage mogen leveren.

Al met al was het een ontzettend leuke ervaring om met Absolutely Fabulous mee te rijden in het dameszadel en daarbij zelfs het SGW terrein, alwaar de demonstratie plaats vond, ten volste te kunnen benutten. Van waterbak, tot Marathonbrug, van slalom om de menhindernissen tot springen over de boomstam en greppel, we hebben het allemaal gedaan!

Wij hebben een mooie  bijdrage mogen leveren aan het op de kaart zetten van het dameszadel rijden en het was zeer zeker een ervaring die voor herhaling vatbaar is!

Comments are closed.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera