Goedkeuring EASP voor de hengsten Knedo Athos en Hypostore Keep it Special!

941388_538809622827977_824876235_n

Na weken van training vanaf de grond was het dan zover. De hengsten Athos en Special mochten op voor de nakeuring van het EASP stamboek. Knedo Athos is een cremello hengst, gefokt uit goede NWR lijnen en in ons eigendom. Hypostore Keep it Special is eveneens gefokt uit goede NWR lijnen en in eigendom van mevr. N. Romkes uit Urk.

Beide hengsten lieten zich keurig zien, zowel op het harde, als los in de baan en tijdens het vrijspringen, hetgeen resulteerde in de goedkeuring van beide hengsten! Athos overtuigde duidelijk in zijn goede galoppade en Special liet zien zeer allround inzetbaar te zijn.

Wij zijn dan ook zeer blij met dit resultaat! Knedo Athos zal vanaf 2014 bij ons voor de dekdienst beschikbaar zijn.

Comments are closed.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera