Equi-Performance

zhzcr

bw

Equi-Performance is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de gedragskunde voor paarden. Met deze specialisatie hebben wij dan ook jarenlange ervaring in het opleiden en trainen van paarden en pony’s en hebben wij naam gemaakt als trainer voor paarden met (ernstige) gedragsproblematiek.

Equi-Performance is hét adres voor cursussen en clinics die u als ruiter/trainer de mogelijkheid bieden door te ontwikkelen middels een persoonlijk ontwikkelplan.

 

 

Ons bedrijfsmotto is dan ook:

‘Train uzelf

Train uw paard

Train uw combinatie

Prestatie door communicatie!’

 

 

Om u hierin te kunnen faciliteren en begeleiden, bieden wij cursussen en trainingen aan voor u, voor uw paard en voor uw combinatie.

Zo bieden wij onder andere de ook mogelijkheid tot het insturen van filmmateriaal voor een video consult, ideaal voor de ruiters, maar ook voor de trainers onder ons die in de verder gelegen provinicies woonachtig zijn.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijna alle methodieken, welke in de paardensport gebruikt worden. Alle lessen en trainingen worden gegeven door gediplomeerde KNHS instructie H4 allround/H4 dressuur en zijn derhalve toegestaan op alle accomodaties waar het KNHS/FNRS veiligheidscertificaat van toepassing is.

Zoals u op deze website zult zien, werken wij vanuit het paard naar de ruiter toe. Wij hechten groot belang aan goede communicatie tussen paard en trainer, waarbij het paard niet wordt gevangen in een methode, maar gereden in vrijheid…

Veel plezier op deze website en hopelijk zien wij u snel!

 

Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid. Bron: Albert Einstein

 

 

 

 


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera