Overige

 

BIJSCHOLINGSTRAJECT – Eén van mijn specialiteiten is het bijscholen van paarden en pony’s.

Bokken, steigeren, rennen, niet op laten stijgen, niet in balans lopen, atactisch, nerveus of juist té flegmatiek, niet kunnen galopperen, agressief gedrag, het zijn slechts voorbeelden uit mijn jarenlange ervaring als paardentrainer.

In de afgelopen 15 jaar heb ik heel wat paarden en hun ruiters kunnen en mogen helpen, waardoor ik steeds weer gemotiveerder ben geworden om mens en paard steeds weer op 1 lijn te krijgen, of dit nu een duur sportpaard of een lieve recreatiepony voor de kinderen betrof. Voor elk probleem is een oplossing.

 

amber-steiger-127x300Vaak is een gedragsprobleem terug te voeren op een        lichamelijke oorzaak, een communicatiestoornis tussen paard en ruiter, hiaten in de basisopleiding of een trauma. Deskundige hulp en advies zijn dan geboden om het gedrag van uw paard te verklaren en u te helpen dit gedrag weer om te buigen en het paard te leren om anders stressoren/ongemakken om te gaan.

Dit alles met als doel om ervoor te zorgen dat zowel u, als uw paard weer kunnen gaan genieten van een plezierige samenwerking met elkaar!

 

 

 

 

 

 

 

VAKANTIE OPVANG – U kunt zelf langere tijd niet rijden door bijvoorbeeld vakantie, zwangerschap of 280095_147066312040053_100002100562488_299080_2605743_o_Sepia_1-300x232studie en zoekt u een mogelijkheid waarbij uw paard wordt verzorgd en bijgetraind. Dit kunnen wij verzorgen.

Uw paard wordt gedurende uw afwezigheid keurig verzorgd en krijgt voldoende mogelijkheid overdag zijn benen te strekken. Daarnaast zal uw paard netjes worden bijgereden en af en toe een buitenrit maken.

U kunt uw paard met een gerust hart bij ons achterlaten…

 

 

 

 

REVALIDERENDE VERZORGING EN TRAINING buck1_Sepia_1-300x254

- Ook in gevallen waarbij een paard revaliderend getraind en verzorgd moet worden, kan Equi-Performance bijspringen. Of het nu gaat om meerdere keren per dag aan de hand stappen, regelmatig afspuiten, medicijnen toedienen of exact volgens een behandelschema arbeid geven, onze accommodatie is er prima geschikt voor en wij beschikken over ruime ervaring.

 

 

 

Neem voor nadere informatie en voorwaarden contact met ons op.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera